Beza Perut Buncit Dengan Perut Hamil

 
  • perut buncit ni buncit kat bahagian bwah perut..tapi mengandung nie buncit kat bhagian atas...betul x?
  • Bezanya lw perut buncit ia kendur n xcomel..tp klu perut hamil ia comel n x kendur..y best ada baby kt dlm..hehehe
  • lain lah buncit preggy and buncit lemak...heheheh coz kalau preggy,bila try nak kempis perut tak berjaya...tp kalau buncit lemak cuba try kempis perut..berjaya jugak kan nak sorok kebuncitan tuh
  • perut buncit tak ada gegaran mcm perut hamil...perut hamil ada isi di dalam tu yg sukar digambarkan...sweet
  • perut buncit bergoyang2..hik3.. perut hamil tegang
  • Perut buncit preggy pakai baju perut ke depan pun rasa seronok x pyh nk cover2..lg bangga ada..tp perut buncit yg sedia buncit ni seboleh2 nk cover dgn pakai baju longgar or korset hehe
  • Perut ibu hamil buncit bahagian atas, bulat, tegang cantik. Kalu berjalan mendada ke depan je..pakai baju cantik je..n org tahu itu ibu mengandung..wah...tersenyum hati..tapi kalu perut buncit besarnya dibawah, tidak tegang dan nampak lebar besar. Kalau pakai baju nampak x kemas mesti nak control.
  • seandainya perut buncit tu 'memaksa' kita berpakaian longgar, kan itu lebih baik dr perut kempis tapi menampakkan bentuk... untung suami kite x pyh tanggung dose free kite kan..
  • Perut hamil = bangga,perut buncit = memalukan...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...